Musik Musik
Photo: Aron Mattsson

Frihetens Instrument

Save to calendar

Musikerna i duon West/ Rydvall – Kristine West, flöjter och Erik Rydvall, nyckelharpa – möter dramatenskådespelaren Kicki Bramberg och Drottningholms Barockensemble!

Varmt välkomna till denna konsert för många sinnen, lättillgänglig och väl förankrad i den miljö som skildras, för publik i alla åldrar. Texter från två av de främsta svenska författare som skildrar skärgård och hav, Sven Barthel och Roland Svensson, kombineras med och inspirerar till val av musik och egna arrangemang för just denna konstellation av musiker. Texterna i Frihetens instrument, inspirerade av boken Skärgård, beskriver bland annat segelbåten, där friheten utgörs av att inte kunna planera resans alla detaljer, utan låta naturen med vind och sjö styra. Samarbetet är inne på sitt fjärde år, och ensemblen har turnerat runt i Stockholms skärgård.

Medverkande:

Kicki Bramberg, skådespelare från Dramaten, textläsning

Kristine West, flöjter

Erik Rydvall, nyckelharpa

Elin Gabrielsson, Lars Warnstad, Sandra Marteleur, Marit Bergman Sandklef, violin

Karin Dungel, viola

Malin Sandell, cello

Olof Larsson, violone

Björn Gäfvert, cembalo

Sven Aarflot, fagott

Johnny Rönnlund, slagverk

Entré:

375 kr vuxna, 350 kr vänföreningsmedlemmar (Drottningholms barockensembles vänförening, Bosjökloster vänner, Hovdala vänner, medlemmar i QiHu Kultur i Huaröd), Pensionärer 350kr, Studerande 300kr och Barn 0-15 år 50kr

Price 50 - 375

Organizer

Keywords

Konsert Drottningholms Barockensemble