Hässleholms evenemangskalender

I Hässleholms evenemangskalender hittar du som Hässleholmsbo eller besökare allt som händer i Hässleholms kommun – konserter, teater, barnaktiviteter, festivaler, föredrag, utställningar, mässor, sportevenemang med mera.

Evenemangskalendern

Så här ser evenemangskalendern ut.

Respektive arrangör ansvarar för att allt text-och bildinnehåll som arrangören publicerar via evenemangskalendern är korrekt och är ansvarig utgivare för allt material och innehåll som publiceras via Hässleholms evenemangskalender.

Obs! Om du som arrangör publicerar ett evenemang via Hässleholms evenemangskalender så tänk på att ta hänsyn till dataskyddsförordningen (GDPR). Det innebär att skickar du in en bild med identifierbara människor på, så måste du ha samtycke från personerna på bilden och se till att bilden får lov att användas i detta sammanhang. Du ska även informera personer som förekommer vid namn i din text.

Marknadsför dina evenemang gratis i evenemangskalendern.

Hässleholms evenemangskalender erbjuder alla som arrangerar publika evenemang i Hässleholms kommun möjligheten att synas i evenemangskalendern. Det är gratis att vara med.

Publiceras även i fler kanaler

Det finns många fördelar av att vara med i evenemangskalendern. Informationen om evenemang kan även publiceras i andra digitala kanaler som tillhandahålls av Hässleholms kommun.

Vad kan läggas in i evenemangskalendern?

Alla evenemang, föreställningar, föredrag, festivaler och utställningar som äger rum i Hässleholms kommun och är öppna för allmänheten kan läggas in i kalendern. Undantag: politiska och religiösa evenemang, medlemsaktiviteter. Riktlinjer för Hässleholms evenemangskalender.

Hur går det till/vem lägger in evenemangen?

Systemet som Hässleholms kommun använder tillhandahålls av Hoodin. För att använda plattformen Hoodin så bör du använda någon av följande webbläsare: Google Chrome, Microsoft Edge, Firefox eller Safari.

Du kan marknadsföra ditt evenemang genom att ansöka om ett konto för arrangörer. Det är kostnadsfritt. Ansök om konto här

Konto

Ansök om konto som arrangör

Användarguide

Information om hur du registrerar ditt evenemang finner du här

Kontakta oss

Hässleholms kommun, kulturförvaltningen 

Skriv till oss

E-post: evenemang@hassleholm.se

Tel: 0451-26 66 70