Litteratur & Föredrag Litteratur & Föredrag
Sommarkvällar i Orangeriet

Sommarkvällar i Orangeriet

Hovdala slott 14, 21 och 28 augusti

Välkommen till tre annorlunda aftnar i det vackra Orangeriet. Det blir historier och musik från skilda tider och som tidigare år binds kvällen ihop av Peter Alf med berättelser från Hovdala slott.

14 augusti - Estradören Mattias Enn besjunger 100 år av svensk revyhistoria med kupletter, humor och nostalgi bland revykungar och primadonnor. Rune Lindkvist på piano.

21 augusti - Succéprogrammet från förra året återkommer i en del 2! Denna föreställning med LinaMaria Bengtsson och Erik Asp-Upmark tar er tillbaka till början på 1940-talet och bjuder på mycket nostalgi och ett pärlband av svenska och internationella örhängen!

28 augusti - Välkommen till en händelserik och stämningsfull afton där skånska spelkvinnor, berättelser och framförallt musiken får stå i centrum för en kväll. Riksspelmansduon Anna & Miriam tar oss med på en resa i tid och rum bland kvinnliga helgon och kulturbärande nunnor och musik från trakterna runt Hovdala och Skåne. Miriam Andersén - sång, harpa, trumma, snatterpinnar. Anna Rynefors - nyckelharpa, svensk säckpipa, moraharpa, sång.

På grund av rådande omständigheter har vi delat upp kvällen i två föreställningar med 25 personer i varje. En kl. 19 och en kl. 20.30. Dock blir det en kortare konsert - ca 45 minuter.

Kl. 19 och kl. 20.30. Entré 100 kr per föreställning. OBS! Max 25 personer per föreställning.

Biljett köpes i slottsbutiken eller ring och boka på 0451-26 68 00.


Keywords

Sommarkväll i Orangeriet Litteratur & Föredrag musik musik
Published at: