Litteratur & Föredrag Litteratur & Föredrag
Bokens Dag 2019

Bokens Dag 2019

Författarna Alexander Karim, Amanda Svensson, Christoffer Carlsson, Katrine Engberg

Välkommen till en dag i bokens och litteraturens tecken! Redan kl. 12.30 startar det i foajén, kom och mingla med eftermiddagens spännande författare. På scenen i Röda salongen startar programmet kl. 13 med föredrag och författarsamtal som leds av Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet och Pernilla Ekdahl, Norra Skåne.


Bokens dag 2019 gästas av författarna:

Alexander Karim, skådespelare och författare som debuterar i höst med en skruvad underhållningsroman - 

Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död.


Amanda Svensson aktuell med boken Ett system så magnifikt att det bländar, boken tacklar klimatkris - och vad som händer när det tryggaste, familjen, faller isär.


Christoffer Carlsson, kriminolog och deckarförfattare – och analyserar numera brott i SVT. Hans senaste bok Järtecken är den mest personliga hittills och skildrar ett mord i hemstaden Marbäck.


Katrine Engberg är ett nytt stjärnskott på deckarhimlen. Med tre hyllade böcker i hemlandet Danmark debuterar nu den danska författaren i Sverige med Krokodilväktaren.

 

Längd 3 tim. Fika ingår!

Rabatt för kunder till Norra Skåne, Skånska Dagbladet & Sparbanken Skåne är tillgänglig över disk i Biljettkassan i Kulturhuset. Det går bra att boka biljett per telefon, 0451-26 66 70.

Price 195 -

Organizer

Keywords

Författarbesök Bokens Dag Föredrag Böcker Författare Litteratur & Föredrag