Litteratur & Föredrag Litteratur & Föredrag
Bokens Dag 2019

Bokens Dag 2019

Kom och mingla med författarna Alexander Karim, Amanda Svensson, Christoffer Carlsson och Katrine Engberg, ställ frågor, lyssna på författarsamtal och få möjlighet att köpa signerade böcker.

Välkommen till en dag i bokens och litteraturens tecken! Redan kl. 12.30 startar det i foajén, kom och mingla med eftermiddagens spännande författare. På scenen i Röda salongen startar programmet kl. 13 med föredrag och författarsamtal som leds av Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet och Pernilla Ekdahl, Norra Skåne.


Bokens dag 2019 gästas av författarna:

Alexander Karim, skådespelare och författare som debuterar i höst med en skruvad underhållningsroman - 

Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död.


Amanda Svensson aktuell med boken Ett system så magnifikt att det bländar, boken tacklar klimatkris - och vad som händer när det tryggaste, familjen, faller isär.


Christoffer Carlsson, kriminolog och deckarförfattare – och analyserar numera brott i SVT. Hans senaste bok Järtecken är den mest personliga hittills och skildrar ett mord i hemstaden Marbäck.


Katrine Engberg är ett nytt stjärnskott på deckarhimlen. Med tre hyllade böcker i hemlandet Danmark debuterar nu den danska författaren i Sverige med Krokodilväktaren.

 

Längd 3 tim. Fika ingår!

9 november kl 13-16.


Rabatt för kunder till Norra Skåne, Skånska Dagbladet & Sparbanken Skåne är tillgänglig över disk i Biljettkassan i Kulturhuset. Det går bra att boka biljett per telefon, 0451-26 66 70.

Keywords

Författarbesök Bokens Dag Föredrag Böcker Författare Litteratur & Föredrag
Published at: