Litteratur & Föredrag Litteratur & Föredrag
Jonas Hassen Khemiri, Maja Lundgren, Agnes Lidbeck, Anders Roslund
Jonas Hassen Khemiri, Maja Lundgren, Agnes Lidbeck, Anders Roslund Photo: Leif Hansen, Stefan Tell, Patrik Hedljung, Emil Eiman-Roslund

Bokens Dag 2018

Anders Roslund, Agnes Lidbeck, Jonas Hassen Khemiri, Maja Lundgren

Välkommen till en dag i bokens och litteraturens tecken! Redan kl. 12.30 startar det i foajén, kom och mingla med eftermiddagens spännande författare. På scenen i Röda salongen startar programmet kl. 13 med föredrag och författarsamtal som leds av Gunilla Wedding, Skånska Dagbladet och Pernilla Ekdahl, Norra Skåne.

Bokens dag 2018 gästas bl. a. av författarna:

Anders Roslund är aktuell med nya thrillern Tre timmar och i höst blir det Sverigepremiär för den amerikanska filmatiseringen för hans och Börge Hellströms Tre sekunder.

Agnes Lidbeck aktuell med boken Förlåten, en historia om relationen om två omaka systrar. Våren 2018 kom också diktsamlingen Ur.

Jonas Hassen Khemiris nya roman, Pappaklausulen, handlar om familjehemligheter och blodsband, om gatstenar och dinosaurier, om kärlek och svek.

Maja Lundgren är aktuell i höst med Den skenande planeten, en skruvad framtidsberättelse, präglad av humor och berättarglädje. En Pompeji i science fiction-miljö.

Fika ingår!

Rabatt med HUMOR-kort och Norra Skåne kort finns. Köp över disk i Biljettkassan eller boka på 0451-26 66 70.

Price 100 - 195

Organizer

Keywords

Bokens Dag Författare Litteratur Författarbesök Böcker Litteratur & Föredrag