Musik Musik
Ale Möller trio - en del av Hässleholm kulturhus 20-års jubileum

Ale Möller trio - en del av Hässleholm kulturhus 20-års jubileum

Ale Möller, Mats Öberg och Olle Linder

  • Place: Röda Salongen, Hässleholm Kulturhus
    Vattugatan 18/Järnvägsgatan 23, Hässleholm (Find us)
  • 2020 | Friday 4th December 19:00 - 20:15
  • This event is taking place on multiple dates.
  • First occasion: 4th December 2020
  • Last occasion: 4th December 2020
  • Length of the show: 75min.
Save to calendar

Viktig information: Endast 50 personer i publiken, därför utförs bokning enbart via Biljettkassan. På grund av intresset blir det TVÅ konserter (se nedan).

Vi placerar sällskap tillsammans och med behörigt avstånd till andra sällskap. Ring oss på 0451-26 66 70 eller kom in till Kulturhuset för att boka/köpa biljetter. Biljettkassan är även bemannad 60 min före evenemang för hämtning och betalning av biljetter ifall man inte har vägarna förbi tidigare. 


Möt Ale Möller trio med Ale Möller, Mats Öberg och Olle Linder. Ale Möller bygger ett eget musiklandskap som är grundat på skilda musiktraditioner från många håll. Där rör han sig fritt, påhejad av sin egen nyfikenhet. Ale är multiinstrumentalist som spelar allt från mandola, dragspel och flöjter, skalmeja och kohorn. Men framförallt är Ale Möller en musikant som arbetar sig in till själva källkoderna i den traditionsmusik han stöter på, vare sig det är grekisk rembetika eller tjurig tretakt.

Pianisten, multi-instrumentalisten och kompositören Mats Öberg är kanske mest känd som halva Mats & Morgan, och han har spelat med alla från Frank Zappa till Carola. Idag räknas han som en av landets främsta improvisationsmusiker.

Olle Linder spelar bas, trummor, mandola och alla möjliga slagverk. Den stora fascinationen för latinamerikansk musik och rytmer har tagit Olle till Brasilien, Argentina och Uruguay många gånger där han har studerat och musicerat.

Fredag 4/12 klockan 19.00 samt 21.00

Konsertens längd 1 tim 15 min. Begränsat antal platser.

Price 150 - 150

Organizer

Keywords

Trio Ale Möller Trio jubileum 20 år Konsert Hässleholm kulturhus 20-års jubileum